Brommertjes en nog eens brommertjes
Door: Sander en Wieneke
Blijf op de hoogte en volg Wieneke, Sander, Frederique, Yves
11 Juni 2004 | Vietnam, Hoi An
Met een vertraging van 2 uur kwamen we in het donker aan. In het Airport busje van het vliegveld naar de stad zijn we 3 kwartier lang een attractie geweest voor de lokale medereizigers die maar niet konden begrijpen dat we geen taxi pakte die maar 10 dollar kost.
In de loney planet een mooi hostelletje uitgezocht. In iedergeval mooi als je van gekko's en kakkerlakken op je kamer houdt. Dag erna uitgecheckt en iets anders gezocht tevens de buurt verkend en een trip naar Halong Bay geboekt, de baai met de 1000 eilanden. Verder hebben we miljoenen brommertjes gezien, de straat oversteken is een ware kunst. s'Avonds een kroegje in gedoken en een paar geweldige engelse meiden en Ier ontmoet. Wien was de Jenga kampioen (spelletje).
Dag erna hadden we de trip van 3 dagen naar Halong. Echt geweldig, lekker op een boot en slapen in de buitenlucht (Ik denk dat de foto's genoeg zeggen. De muggen hebben hebben ook genoten van onze trip, want ik (Sander) was het hoofdgerecht.
De engelse meiden, Emma en Emily waren op de zelfde trip en we hebben nog een zweeds koppeltje getroffen, Johaaan en Agnes. Geweldig om van iedereen verhalen te horen.
Met de engelse reizen we nu samen verder zuidwaarts, de zweedjes zien we later weer in Thailand. Vandaag vertrekken we met de trein naar (12 uur hobbelen) naar Hue. Daar is een festival en gaan we ons dus weer vermaken. Tot schrijfs.
11 Juni 2004 - 11:41
Eefje:
Bedank wien voor je email, weten we weer dat t goed gaat met jullie. Echt leuk om te lezen allemaal en mooie fotos ook. Geniet van de boottrip en tot mails, hele dikke kus van mij -
11 Juni 2004 - 11:54
Denise:
wat hatstikke leuk om te lezen dat het zo leuk,goed en gezellig is leuke foto,s.voor jullie te gek..voor ons te gek thuis achter de computter.xxxxxxx -
11 Juni 2004 - 14:16
Veerle:
hey wien en pom cool foto's man ik missen jullie elke dag en nacht het is bijna er op nog 6 maanden ik hoop dat jullie niet zo vies weer krijgen on der weg okey ik moet weg en kusjes = xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx=van je zusje -
11 Juni 2004 - 14:40
Frans En Ellie:
Hoi, Sander en Wien, Gelukkig weer wat van jullie te horen. In mijn mail al verteld dat we alles goed kunnen herkennen. Jammere genoeg zie ik geen foto's op deze pagina. Misschien in een latere mail.
Met factor 30 wordt je nooit bruin, dat is een absolute sunblock. Iets minder als je bruin wil worden -
11 Juni 2004 - 14:52
Frans:
Hallo Denise, ontmoet die twee halverwege, kom naar Kreta. -
11 Juni 2004 - 16:23
Martijn & Shirley:
Top dat jullie het leuk hebben! Geniet er maar lekker van!
Groetjes. -
13 Juni 2004 - 13:30
Sanne:
hee! bedankt voor t mailtje, ik mail snel een antwoord, ben keigaar van de bruiloft! was super, ze waren dolgelukkig en zagen er keimooi uit!
hele gave en emotionele dag gehad met zijn allen en ons ella als stralend engeltje erbij!foto komt wel via mail. geniet van alles, ik zie dat jullie betere vergezichten hebben dan wij hier in Heerlen 3 hoog achter ;) Tot snel via de mail of zo x -
14 Juni 2004 - 10:43
Claudia:
Heerlijk om die foto's te zien. In dit geval kan ik me nog voorstellen wat jullie zien, hebben gezien. Jullie hebben nu vast ook gemerkt dat de Vietnamezen erg aardig zijn he. En hoeveel soorten springrols hebben jullie al gegeten? Ik zie weer uit naar de volgende set foto's. PS Wien in dec. hoef je niet te komen klussen in ons nieuwe huis. Om een lang verhaal kort te maken., We hebben de koop afgeblazen en blijven toch nog een hele tijd op ons huidige plekkie wonen. Kus Claud -
16 Juni 2004 - 07:02
De Achterblijvers Uit Heerlen:
Vrienden, wij hebben het Team Oranje gevoel hoog gehouden gisteren! Duurde wel even voor we dan gelijk stonden,een mega spannende avond gehad!
Fotos komen asap via mail.
namens Sandertje, Maarten S en Sanne> Olee olee olee -
16 Juni 2004 - 12:45
Danielle En Menno:
Ni hao, medeglobetrotters,
al aan de slingerschijt geweest? Denk aan het chips-en-cola-rantsoen. Werkt altijd, hebben we ervaren. En getuige de site bevalt de reis jullie goed, bij ons ook nog steeds. Mooi he, Vietnam. Vergeet niet in Hue een fiets te huren want de omgeving met de tombes in de buurt is prachtig.
Groetjes vanaf de lange muur, het mobiele EHBO team uit Rotterdam (ech wel)