Op zoek naar Nemo
Door: Wieneke en Sander
Blijf op de hoogte en volg Wieneke, Sander, Frederique, Yves
15 Juli 2004 | Maleisië, Kuala Lumpur
Yehaaaa, we zijn gaan duiken en ik (Sander) vond het geweldig. Effe kort iedereen bij praten. Na ons laatste bericht zijn we nog een week op Koh Phanang blijven uitrusten. We hebben onze eerste Full Moon Party mee gemaakt ...en....onze laatste denk ik altans. Niet dat het stom was maar je hoef er ook niet bepaald de hele wereld voor over te reizen. Okay als je amerikaan bent en totaal niets gewend bent dan wel. Je gooit je dan helemaal vol met alcohol en gedraagt je als een idioot, hoewel dat doen amerikanen al snel. Wij nuchtere nederlands gaan dan gewoon naar Decibel Outdoor in Eindhoven of Dance Valley.
Na Koh Phanang zijn we naar Turtle Island, Koh Tao vertrokken. We hebben ons onmiddelijk ingeschreven voor de eerder genoemde duikcursus en het was geweldig. Wien heeft het ook ge probeert maar vond het minder dus ben ik alleen verder gegaan. Wien is wel dagelijks meegegaan om te snorkelen. Na de eerste cursus heb ik een vervolgcursus gedaan. Tijdens deze "advanced" cursus heb ik tussen de haaien!!!! gedoken op 30 meter en een nachtduik gemaakt. Wow. Buiten dit is het onbeperkt in de zee plassen ook het einde. Jammer genoeg heb ik Nemo nog niet gevonden dus die ga ik dan maar weer zoeken in Saba/Sarawah. Door de cursus hebben ook veel nieuwe mensen leren kennen maar we blijven toch ook veel aan jullie allemaal denken.
Na Koh Tao werd het tijd om effe bij te komen van alle comotie. Paps had een huis geregeld in Krabi en daar hebben we nu naar hartelus gedobbert in ons zwembad. Wien heeft als een echte Annie de Rooy brommer gereden over stoffige landweggetjes. Ook hebben we "The Beach" bezocht maar helaas was daar geen Leo meer te bekennen. Op 100.000 speedboten na en nog meer toeristen, is het er nog steeds heel mooi.
Gisteren zijn we naar een Natural Park geweest en hebben twee prachtigen watervallen bezocht. We hebben ook een aantal "tigers" gezien van het formaat Floor.
Morgen vertrekken we naar Maleisie want onze visa zijn bij verlopen. We gaan eerst naar Penang en dan naar Kuala Lumpur. De rest lezen jullie wel in een volgende bericht.
Groeten van jullie twee globetrotters
15 Juli 2004 - 07:09
Sanne:
Ik ben jaloers!!!! wat een leventje, dat duiken lijkt me super! heerlijk dat t zo naar wens is allemaal, en top dat jullie nog tijd vinden om ff wat te mailen naar ons
hier is het al 3 weken lang aan t hozen, dus qua vakantieweer heb ik t getroffen ;) tot mailens/msn
xxx -
15 Juli 2004 - 07:10
Mildred Snackers:
Wil even kwijt dat ik het alleen al héérlijk vind om jullie verhalen te lezen! Fantastisch!!! -
15 Juli 2004 - 07:20
Daphne Jongschaap:
Wauw! Wat fantastisch allemaal. Op kantoor volgen we jullie met spanning en zijn erg jaloers...! Geniet er lekker van! -
15 Juli 2004 - 08:02
Chris En Jessie:
Wauw erg super allemaal. spreken jullie ook al een woordje maleis?
Helaas moeten we het hier met regen, geen zonneschijn doen :(
Jessie en Chris -
15 Juli 2004 - 08:30
Marie-josée:
Man, man,man, wat zijn wij jaloers, nix zomer hier, de herfst is er niks bij,zelfs Floor wilde niet wakker worden vanochtend, wap pootje voor de ogen en doei ga jij maar werken wij blijven nog even slapen. Ja daar sta je dan met de gevulde bakjes naar de regen te staren zal ik wel, zal ik niet op de fiets gaan.Jullie kaart hangt naast haar bedje vindt ze leuk
Nou duik ze, snorkel en dobber maar lekker verder want hier in the netherlands wordt je alleen maar depri.
xxx van ons allen -
15 Juli 2004 - 11:23
Tir:
Wat een avonturen en wat een supermooie omgeving is het daar toch!! Volgens mij is duiken tussen de haaien ook iets te heftig voor mij hoor Wien. Wij halen onze kick hier nu uit een rondje met de kinderwagen in het lokale winkelcentrum. Met een muts op en jas aan lijkt Finn erg op Kenny uit Southpark! Echt lachen.
Wij gaan hier weer een flesje doen en we mailen elkaar snel weer!
Super foto's hebben jullie weer gemaakt.
Dikke kus van Tir -
15 Juli 2004 - 12:03
Riet:
hoi wieneke ! heerlijk om je berichten te lezen. zo te zien heb je de goede keuze gemaakt, hier is het maar ploeteren in de regen !. xxx-jes. -
15 Juli 2004 - 14:00
Eefje:
zo nu heb ik t gezien, erg leuk hoor.....kussies -
15 Juli 2004 - 14:14
Bas:
Wien, je Teva's zijn verkocht voor 55 Euro. Naar welke rekening kan ik het overmaken zodat jullie nog een dagje langer kunnen blijven? -
15 Juli 2004 - 19:26
Maarten:
Dag leutjes, deze fotoreportage overtreft alle vorige wat mij betreft.
en wieneke. Ik hoop dat ik ooit nog eens wat mag maken voor jou met surprise. Reken er maar op dat je die Annie de Rooy foto nog eens op je bordje krijgt! groeten Maarten -
16 Juli 2004 - 07:32
Frans:
Hallo jullie. Leuk die foto's en leuk te horen dat het resort de gelegenheid was om uit te rusten. Nu kunnen jullie er weer tegen aan. Veel plezier in Malisia en verder. PS mams is aan het volgende 1 vinger bericht bezig. Zal wel een week duren als ze niet vergeet op te slaan. -
16 Juli 2004 - 09:29
Roel:
ook ik volg nog steeds alle spannende verhalen.
Overigens ik heb Nemo gisteren gevonden, hij zat in mijn sushi. -
16 Juli 2004 - 09:33
D/d:
mooie foto,s en te gek wat jullie beleven we hebben het allemaal gezien en vallen van de ene verbazing in de andere. ben wel voorzichtig met allerlei onzin.wij vertrekken nu en proberen te overleven in natuurpark het elfenmeer daaag xxxx. -
16 Juli 2004 - 10:49
Hanneke (MECC):
Gaaf hoor!
Het ziet er geweldig uit allemaal! GENIET ERVAN! En denk vooral niet aan Nederland... daar is weinig te beleven nu.. grauw, grijs en saaai...
Groetjes
Hanneke -
18 Juli 2004 - 20:38
Frans:
Alweer een babay. Wanneer wordt ik nu eindelijk eens opa.
Maaike en Xander van harte met jullie zoon Jetze. Ja Sanne, alweer een zoon.(Alle Regatza's krijgen zonen) -
18 Juli 2004 - 20:39
Ik bedoel natuurlijk baby. -
19 Juli 2004 - 20:22
Roger:
Wat een prachtige foto's. Ik moet jullie zeggen dat het me toch laat nadenken of ik wel goed bezig ben hier in dat kikkerland. Van de andere kant stel ik mezelf maar gerust dat het natuurlijk niet altijd even soepel zal verlopen en dat jullie daar zo af en toe heus wel eens zullen denken; was het maar weer eens zo lekker koel als in Nederland. Andersom denk ik dan ook maar meteen weer; ik hoop dat ze iedere minuut van de dag genieten zoals jullie dat uitstralen op de foto's en in de verhalen want het is toch wel een unieke belevenis.
Nog heel veel plezier, geniet oneindig en hou het gezond. -
22 Juli 2004 - 15:03
Monique (MECC):
Ik heb jullie vorige week niet kunnen volgen, vanwege mijn vakantie (in eigen land). Heb wel aan jullie moeten denken, want wij hadden niet zo'n tropisch weer en mooie uitzichten, maar toch genoten. Hopelijk gaan wij volgend jaar ook avontuurlijker op vakantie, maar ja onze vakantie van dit jaar staat in Born (ons huisje)
Geniet er nog van en blijf vooral jullie verhalen schrijven, want daardoor lijken jullie dichterbij. En ze zijn super om te lezen! -
24 Juli 2004 - 20:44
Terence:
Koh Toa en Koh Pangang!? Wauw. Gaaf he, was daar met Maarten 2 jaar terug, good memories!! -
25 Juli 2004 - 18:29
Rianne:
Hi Pom en Wien, het blijft leuk om jullie verhalen te lezen en te zien hoe jullie genieten! En hoe is 't hier? jaaaah nog 10 dagen werken en dan heb ik zwngrschapsverlof!!! heerlijk, ik tel af.liefs Ri -
26 Juli 2004 - 07:30
Tinus & Shirley:
Ha Wien & Pomsch,
Goed te horen dat het zo super is! Verkennen jullie Kuala Lumpur alvast goed voor onze reis in November? Wij mailen jullie nog ons definitieve reisschema en wie weet treffen we elkaar in Sydney? Zou wel super zijn he? Tot mails en genieten maar......
xx shirley & Tinus -
26 Juli 2004 - 13:45
Maurice Van De MECC:
De Tefaf komt weer in zicht en ik begin me nu al voor te bereiden op het feit dat ik niet met Sander een aantal flessen bubbels meester kan maken. En dan ook nog deze fantastische verhalen lezen. Jammer dat jullie al weg zijn uit Vietnam. Wij gaan in september drie weekjes, anders hadden we ergens een loempiaatje kunnen pakken. Ik zal maar van de vlaai afblijven want ik wil ook door die tunneltjes kruipen.
Nog tips voor Vietnam? We vliegen op HCM City, trekken dan naar het noorden en vliegen vanaf Hanoi terug.
Veel plezier!!!!!!!!!!!!
Maurice -
27 Juli 2004 - 12:54
SANNE:
alles nog goed daar? hier wordt t eindelijk zomer! ik mail dit weekend en we sprken ons snel! x -
28 Juli 2004 - 12:12
Raymond:
Dat is toch allemaal heel wat anders dan de MECC. Geniet ervan, Ga rustig verder met Finding Nemo, ik doe het wel met de poster.