Boeddha's en glijbanen
Door: Wieneke, Sander, Yves en Frederique
Blijf op de hoogte en volg Wieneke, Sander, Frederique, Yves
11 Maart 2012 | Nederland, Voerendaal
De hamvraag was vervolgens waar wij naar toe zouden gaan? Onze twee witte boeven waren het snel eens; er moeten glijbanen zijn! Euhhhh.....en wat nog meer? Na lang denken kwam het verlossende antwoord: Boeddha's. Ahhha .....dat lijkt er meer op. Na wat groepsoverleg hebben we een compromis gevonden. Het wordt Thailand. Zee met veel mooie vissen vervangt de behoefte aan glijbanen, een beetje chantage dat er ook olifanten zijn, deed de rest.
In de zomer vertrekken we voor vier weken met de rugzakken en rugzakjes naar Thailand. Eerst gaan we nog naar Frankrijk om aan de behoefte van de glijbanenwens te voldoen. Via deze site gaan we jullie op de hoogte houden.
Groeten van jullie reporterteam de Pommetjes.
17 Juli 2012 - 08:40
Frans:
Jullie zijn nu in Bangkok. Ben benieuwd naar de eerste ervaringen. Groetjes aan Yves en Frédérique.
Kusjes Oma en Opa -
19 Juli 2012 - 19:14
Caroline :
Hoi familie Pomme!!
Hoe bevalt het samen in Thailand, de eerste avonturen al beleefd?
Have fun!!
Liefs Caroline -
21 Juli 2012 - 12:15
Anouk:
Oh, ben zo benieuwd hoe het gaat? We willen verhalen!!!
Hoe is de reis verlopen? Hoe vinden de kindjes het? Al aan de olifanten-wens kunnen voldoen?
Geniet er maar lekker van en hopelijk worden Yves en Frederique ook besmet met het reisvirus en is dit het begin van nog meer mooie reizen samen...
Liefs, Anouk -
22 Juli 2012 - 10:14
Shir, Tinus En Beau:
Heey pommetjes, hoe bevalt het jullie? Genieten van het prachtige Thailand! Heerlijk!!, liefs en take care van ons. Xxx