Terug in de tijd.....of juist niet
Blijf op de hoogte en volg Wieneke, Sander, Frederique, Yves
26 Juli 2012 | Thailand, Bangkok
Eindelijk in Bangkok is het dan wel weer lekker. Reisadvies: neem twee blonde kleine kindjes mee. Niet alleen goed voor het dragen van tasjes. Voor ons op het vliegveld stond een rij van een paar honderd mensen bij de douane. Komt een meneer in politiepakje, moeten wij de rij uit. Lichte panische blik bij Wien. Flashback naar de film "Broken Palace". We mogen meelopen door wat poortjes naar een na genoeg lege counter. "better for child" zegt de goede man. Vijf minuten en drie aaien en zwaaien later zijn we door de douane. Check, eerste meevaller is binnen.
Dan met de exprestrein naar het centrum. Overstappen op de skytrain, tien minuten lopen door de zinderende warmte van de stad en we zijn bij het Holliday Inn hotel. Erg mooi, groot en ....koud. Ik denk dat ze aandelen in het bedrijf Airco hebben. Na het nuttige van een ontbijt en het betere zwemwerk met bommetjes de stad in. Gedurende twee dagen met de kids door Bangkok. Wat ons op viel is dat we met de kinderen minder worden lastig gevallen voor verkoop. Wel moeten we met onze twee plaatselijke blonde celebraties om de haverklap stilstaan om te zwaaien, handjes te geven en Goodbye te zeggen. Als onze muppen dan ook nog "Sawadee ka" zeggen is het feest compleet voor de Thai.
Na twee dagen zijn we onze weg vervolgt naar Hue Hin maar daar over schrijf ik later..
26 Juli 2012 - 08:47
Fam. Janssen:
Leuk om het verslag te lezen en goed om te horen dat alles goed is verlopen.
En ja twee blonde entreebewijzen is wel erg handig.
Geniet er lekker van en blijf schrijven zodat we kunnen meegenieten!!
Groetjes Shirley, Beau & Martijn -
28 Juli 2012 - 08:37
Maarten:
Geweldig. Mooi dat alles goed is gegaan. Veel plezier nog daarzo. Groeten, Suus, Maarten en Mare